Well Being Sciences

Wat is de Well Being Sciences®?

De Well Being Sciences is een internationaal netwerk van mensen, die er met passie en vanuit diepe bewogenheid en visie naar streven om middels natuurlijke helende methoden en nieuwe regeneratieve wegen bij te dragen aan een toekomst waarin meer ruimte is voor welzijn, harmonie en verbondenheid met de bron van al het leven: zijn (being) met en vanuit de bron (well).
Ieder geeft hieraan individueel of met anderen samen een unieke invulling, maar altijd vanuit een gezamenlijke research en verdieping, en vanuit het geloof dat wij mensen deel uitmaken van het grotere geheel van de creatie en daarin een bijzondere functie hebben.

De Well Being Sciences is voortgekomen vanuit het internationale Template Netwerk, en richt zich op het gebied van welzijn en gezondheid. Via diepgaand research naar het originele ontwerp van de mens en het functioneren van de menselijke systemen wordt gestreefd de diepere oorzaken van disbalans en ziekte te begrijpen en de weg naar een staat van well being te openen. Hierbij worden vele aspecten betrokken zoals de fysieke gezondheid, de elektromagnetische balansen, de emotionele en mentale staat en spiritualiteit.

Activiteiten  van Well Being Sciences

Regelmatig organiseert het Well Being Sciences netwerk cursussen, healingdagen en workshops. Daarnaast zijn er meerdere praktijkbeoefenaars (well being coaches) actief. Zij geven consulten en behandelingen op individuele basis. Via gesprek, kinesiologische testen en energetisch werk worden eventuele stressfactoren die de well being staat ondermijnen geëvalueerd en behandeld.

Met natuurlijke healing technieken en methoden worden energietekorten aangevuld en/of disbalansen hersteld, en er wordt in één of meerdere vervolgsessies aan het helingsproces gewerkt, waarbij de cliënt actief verantwoordelijkheid neemt voor de eigen gezondheid. De WBS is complementair ten opzichte van reguliere en alternatieve geneeswijzen. Voor informatie over de diverse activiteiten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Well Being Sciences organisatie
Het internationale huis van de Well Being Sciences bevindt zich in de glooiende heuvels van Oost Beieren, Duitsland. Hier vinden vele inspirerende seminars en interne verdiepingsweken plaats en er wordt er experimentele research gedaan, bijvoorbeeld met het creëren van specifieke healing tuinen. Hier is de organisatie officiëel gevestigd (Well Being Sciences e.V.). www.wbso.org